ADANA İL MEM ARGE

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI YENİ DÖNEM BAŞVURULARI AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında 08/09/2015 tarihinde imzalanan ve "TÜBİTAK Tarafından Desteklenen Bilim Fuarlarına Dair İşbirliği Protokolü" kapsamında yer alan "MEB´e bağlı okulların değişik kademelerinde eğitim ve öğretimlerine devam eden öğrencilerde bilim kültürünün gelişmesi" amacıyla 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı 2015-2016 dönemi çağrısı açılmıştır.
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI YENİ DÖNEM BAŞVURULARI AÇILDI

 

Başvurular 12 Ekim 2015 – 4 Aralık 2015 tarihleri arasında alınacak olup 5-12. sınıflar arasında eğitim öğretim hizmeti veren okulların ve BİLSEM’lerin başvurusu kabul edilecektir. Başvuru sırası, sistemdeki başvuru gün/saat/dakika/saniye bilgisi verilerinden belirlenecek olup, öncelik ilk başvuru sahiplerine verilecektir.

Bilim fuarında robot kiti ile yapılacak projelere yer verilmesi durumunda yürütücüler http://www.bilimgenc.tubitak.gov.tr/koselerimiz/robot-bilim-projeleri adresinde yer alan projeler örnek alınacaktır. Robot projesi yapacak okullara TÜBİTAK aracılığı ile eğitim verilmeyecektir. Robot projesi yapmak isteyen okullar destek miktarından robot kiti ve eğitim harcaması yapabilecektir.

4006 Bilim Fuarları Destekleme Programına başvuru yapmak ve program hakkında detaylı bilgi almak için şu bağlantıya tıklayınız :  TÜBİTAK

Çağrı metnini indirmek için TIKLAYINIZ.

 

Döşeme Mah. Mücahitler Caddesi Yeni Valilik Binası D Blok 1. Kat 01130 Seyhan/ADANA - 03224588371

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.